Enterprise Excellence

Persoonlijk, op maat en met blijvend resultaat

Meer waarde creëren bij verbetertrajecten

Meer waarde creëren lukt alleen met betrokken medewerkers die zin hebben om het beter te doen.

Meer waarde creëren lukt alleen met betrokken medewerkers die zin hebben om het beter te doen

Al meer dan 25 jaar ondersteunen we tientallen bedrijven bij het verbeteren van resultaten. Tot nu toe zijn de meeste projecten goed verlopen. Toch waren er een aantal waarbij de positieve vruchten minder goed zichtbaar werden. Dat knaagde, want we willen dat ons werk bij iedereen goede resultaten oplevert.

In de afgelopen jaren hebben we daarom onze aanpak onder de loep genomen. Zo kwam we erachter dat de cultuur van een bedrijf een belangrijke rol speelt in het wel of niet slagen van een training, zoals 5S, Waardestroomanalyse of Lean Six Sigma.

Daarom hebben we Enterprise Excellence aan onze diensten toegevoegd. Dat is een traject waarin we de basis leggen voor een bedrijfscultuur waarin continue verbeteren een centrale rol speelt. Een cultuur waarin medewerkers zich (weer) betrokken voelen bij uw organisatie.

Nodig ons gerust eens uit voor een vrijblijvend adviesgesprek als u hier meer over wilt weten of over een van onze andere verbetertrajecten.

"Dankzij de aanpak van Lean Support vinden er in ons team goede discussies plaats en worden de resultaten steeds beter. We hechten veel waarde aan continu verbeteren en hebben in Lean Support een prima partner gevonden."