Software ERP

Diensten voor Software & ERP implementaties:

Deze diensten zijn onder te verdelen in:

 1. Diensten voor Software ontwikkelaars, app ontwikkelaars en website bouwers.

  Lean is Leren werken zonder verspilling. Bij Toyota geldt dat voor het produceren, maar ook voor het ontwerpen van auto’s. In de ontwikkeling van een nieuw model wordt geen enkele mijlpaal gemist. Dat komt door een bijzonder gestructureerde en wetenschappelijke aanpak. Zo is er elke ochtend team-overleg om de stand van zaken ten opzichte van de planning te bespreken en welke hindernissen moeten worden weggenomen om de planning van vandaag veilig te stellen.

  In de software wereld wordt de Lean denkwijze ‘Agile’ genoemd en heet de ochtend bijeenkomst ‘Scrum’.

  Lean Support heeft een inspirerende workshop [‘Nieuw product introductie>>]’, die de denkwijze van een gestructureerde productontwikkeling helemaal helder maakt. Wij kennen de klappen van de zweep en zijn aan het oefenen in het software / website jargon. 

  Wil je je software / website ontwikkelingen beter in de hand houden en wil je meer meten om het met ons aan te durven?

  Neem contact op

 2. Diensten rond het implementeren van ERP / planningssoftware.

  Microsoft heeft als (een van de) eerste grote ERP leveranciers een module ‘Lean’ opgenomen, waarmee een Pull aansturing kan worden gerealiseerd. Je zou verwachten dat dit breeduit zou worden toegepast in de industrie, maar helaas.

  Onze ervaring is, dat véél ERP consultants niet precies weten wat Pull inhoud en dat er daarom vaak wordt teruggegrepen  op het vertrouwde, en dus Push. Oók bij bedrijven die assemble to order / assemble to stock / make to order produceren en veél voordeel zouden hebben van een Pull systeem met Kanban. 

  Voor die bedrijven kan Pull () een geweldige vereenvoudiging in de materiaal aansturing bieden.

  Voor ERP consultants én hun klanten heeft Lean Support een speciale workshop ontwikkeld, waarin de deelnemers de voordelen van Pull t.o.v. Push ervaren.  
 1. ERP consultants 
  Die willen weten wat Lean is.
  Met microsoft AX ontstaan mogelijkheden, maar hoe zetten we die in in het voordeel van de klant? Vooral het verschil tussen Push systemen (ERP) en Pull (Lean) komt aan bod.
   
 2. ERP gebruikers 
  Voor bedrijven van plan zijn ERP te implementeren, maar inzien dat de huidige werkwijze best complex is geworden: Er zijn veel excel lijstjes, mails en andere ‘work-arounds’ nodig om de het proces de gang  te houden.  

De ervaring en de gegevens zijn beschikbaar, de teksten nog niet. Vraag er daarom naar via ons contactformulier.

De trainingen en verbetertrajecten  van Lean Support

Toegespitst op uw situatie

Voor iedereen interessant

Veel kennis in weinig tijd