5S, Waardestroomanalyse, Lean Six Sigma,
8D-Kaizen, SMED, Enterprise Excellence

Welke betere resultaten wilt u?

We helpen dit te bereiken met onderstaande trainingen, worshops en verbetertrajecten.

Enterprise Excellence
Verbetercultuur realiseren

Is het lastig om uw medewerkers in beweging te krijgen? Met Enterprise Excellence worden ze doelgerichte samenwerkers die het leuk vinden om continue te verbeteren. Dit verbetertraject geeft een enorme boost aan de motivatie van uw medewerkers.

  • Geschikt voor alle type bedrijven

Training 5S
Efficiënter werken

Je wilt je werkplekken efficiënter inrichten? De training 5S – efficiënter werken is hier bijzonder geschikt voor. Met een optimale en gestandaardiseerde werkplek zijn er minder vragen en hoeft er minder te worden gelopen en gezocht.

  • Geschikt voor alle type bedrijven

Waardestroomanalyse
doorlooptijd verkorten

Waardestroomanalyse is de methode waarmee we bedrijfsprocessen gaan analyseren en verbeteren, die onbedoeld complex zijn geworden. Deelnemers zijn enthousiast over de aanpak, omdat het direct resultaten oplevert.

  • Geschikt voor alle type bedrijven

Workshop Lean Six Sigma
verspillingen eruit, kwaliteit omhoog

Lean en Six Sigma zijn beiden denk- en werkwijzen, die gericht zijn op het continu verbeteren van bedrijfsprocessen. De workshop levert enthousiaste deelnemers op, die de mogelijkheden voor hun eigen situatie zien en vertrouwen hebben in de aanpak.

  • Geschikt voor alle type bedrijven

Training 8D-Kaizen
Fouten voorkomen

8D-Kaizen is een handige methode waarmee we uw medewerkers leren om problemen definitief op te lossen. En definitief is in dit geval geen loze marketingbelofte. De workshop duurt, afhankelijk van de gekozen diepgang (aantal tools en oefeningen) en medewerking van het team, een halve dag, 1 of 2 dagen.

  • Geschikt voor productiebedrijven

Training SMED
Omstellen als een pitstop

SMED staat voor Single Minute Exchange of Dies: een serie technieken waarmee omsteltijden worden verkleind net als een pitstop bij een Formule 1 team. Het kost geen seconde teveel meer. Uitleg wordt afgewisseld met veel doen. In spelvorm ervaren de deelnemers de enorme mogelijkheden om de omsteltijd te reduceren.

  • Geschikt voor productiebedrijven

Bij Lean Support werken geen tientallen trainers met verschillende achtergronden, maar is senior-coach Cornell van den Brink uw vaste trainer. doorspekt met humor, ervaring en praktische toepasbaarheid weet hij met zijn trainingen ieder team enthousiast te krijgen.

Voor alle trajecten geldt

  • Toegespitst op uw eigen bedrijfssituatie
  • Voor alle medewerkers interessant
  • Veel kennis in weinig tijd
  • Direct toepasbaar in de praktijk
"Lean Support beloofde 25% doorlooptijd verkorting. We waren hier in het begin sceptisch over, omdat we al van alles geprobeerd hadden. Het omslagpunt kwam toen we ontdekten dat het echt werkt. Het heeft ons denken veranderd."
Mario van Schijndel
Productiemanager bij EuroSort