Over onze aanpak als verbeterexperts

LeanSupport, actief als verbeterexperts voor industrie, bouw, kantoor en logistieke bedrijven. Onze passie is om mensen te zien opbloeien in een stimulerende werkomgeving, waar ze steeds meer plezier beleven in het bedienen van klanten.

Jouw organisatie is uniek

Meer dan 25 jaar ervaring in lean heeft ons geleerd dat er een prettige balans is tussen

  • toepassing van tools (doelgericht / hard-skills) en
  • aandacht voor de mens in het veranderproces. (invoelend / soft-skills).

De tools (bijv. uit Lean en Six Sigma) zijn bijzonder krachtig, maar komen pas écht tot leven als er aandacht is voor de mens. Als je ze laat aansluiten op persoonlijke drijfveren (Wat levert het MIJ op?) ontstaat de krachtigste verbetering.

Wij helpen je kiezen uit diverse verbetertools (zoals Lean, SixSigma, QRM, 5S, etc) zodat een mix ontstaat die het beste en snelste resultaat oplevert voor jouw organisatie en klanten.

Tools zijn handig en hebben zichzelf al enorm veel keren bewezen, maar het blijven slechts tools en doen niet in iedere organisatie wat ervan verwacht wordt.

Verbeteren op de werkvloer

Voor trainingen zoeken we een rustige plek. Het liefst in jouw bedrijf, maar als daar geen ruimte is, zoeken we elders een praktische ruimte.

Verbetertrajecten doen we op de plaats waar het gebeurt, op de werkvloer dus, met jou en je mensen.

Samen creëren we optimale processen én een stimulerende cultuur, zodat medewerkers fantastische resultaten kunnen leveren.

Resultaat op de lange termijn

Verbetertools zijn krachtig, zeker. Maar voor het creëren van een cultuur die continue verbeteren stimuleert kan meer nodig zijn. Met dit deel helpen we je ook graag.

Met jou en je team ontwikkelen we een cultuur, waarin resultaten beklijven en managers én medewerkers het beste uit zichzelf halen. We gaan een werkklimaat realiseren waarin doelgericht samen verbeteren uit het hart komt. Een utopie? Nee, ook in jouw bedrijf is dit mogelijk.

In optimale processen en in een stimulerende cultuur leveren medewerkers fantastische resultaten. Zo bouwen we aan een stabiele en gezonde toekomst met klanten die optimaal tevreden zijn.

Interesse? Een keer sparren?

Wij geven klanten graag onverdeelde aandacht. Stuur daarom je reactie bij voorkeur via mail, sms of WhatsApp: 06-47941245 / info@leansupport.nl.

Cornell van den Brink 

eigenaar Leansupport

Ook bij deze organisaties draait het beter

Het-waterlaboratorium