5S, Waardestroomanalyse, Lean Six Sigma,
8D-Kaizen, SMED, Enterprise Excellence

Welke betere resultaten wilt u?

Bij LeanSupport werken geen tientallen trainers met verschillende achtergronden, maar krijgt u een vaste trainer. Met ervaring, praktische toepasbaarheid en een flinke dosis humor krijgen wij ieder team enthousiast.

5S
Efficiënter werken

Je wilt je werkplekken efficiënter inrichten? De training 5S – efficiënter werken is hier bijzonder geschikt voor. Met een optimale en gestandaardiseerde werkplek zijn er minder vragen en hoeft er minder te worden gelopen en gezocht.

Lean Six Sigma
verspillingen eruit, kwaliteit omhoog

Lean en Six Sigma zijn beiden denk- en werkwijzen, gericht zijn op het continu verbeteren van bedrijfsprocessen. De workshop levert enthousiaste deelnemers op, die de mogelijkheden voor hun eigen situatie zien.

Waardestroomanalyse
doorlooptijd verkorten

Waardestroomanalyse is de methode waarmee we bedrijfsprocessen gaan analyseren en verbeteren, die onbedoeld complex zijn geworden. Deelnemers zijn enthousiast over de aanpak, omdat het direct resultaten oplevert.

Enterprise Excellence
Verbetercultuur realiseren

Is het lastig om uw medewerkers in beweging te krijgen? Met Enterprise Excellence worden ze doelgerichte samenwerkers die het leuk vinden om continu te verbeteren. Door aandacht te geven aan de gezamenlijke houding en het gedrag geeft dit een enorme boost aan de motivatie van uw medewerkers.

SMED
Omstellen als een pitstop

SMED staat voor Single Minute Exchange of Dies: een serie technieken waarmee omsteltijden worden verkleind net als een pitstop bij een Formule 1 team. Het kost geen seconde teveel meer. Uitleg wordt afgewisseld met veel doen. In spelvorm ervaren de deelnemers de enorme mogelijkheden om de omsteltijd te reduceren.

8D-Kaizen
Fouten voorkomen

8D-Kaizen is een handige methode waarmee we uw medewerkers leren om problemen definitief op te lossen en fouten te voorkomen. En definitief is in dit geval geen loze marketingbelofte. De workshop duurt, afhankelijk van de gekozen diepgang (aantal tools en oefeningen) en medewerking van het team, een halve dag, 1 of 2 dagen.

Voor alle trajecten geldt

"LeanSupport beloofde 25% doorlooptijd verkorting. We waren hier in het begin sceptisch over, omdat we al van alles geprobeerd hadden. Het omslagpunt kwam toen we ontdekten dat het echt werkt. Het heeft ons denken veranderd."
Mario van Schijndel
Productiemanager bij EuroSort