Resultaten van een workshop Enterprise Excellence

continu verbeteren

aandacht voor de mens

krachtige kennismaker

enthousiaste medewerkers

eEN team dat beter samenwerkt

Wat is Enterprise Excellence?

Enterprise Excellence is al het goede van Lean, met ingrediënten uit TPM, Six Sigma etc, én een cruciale aanvulling: Aandacht voor de Mens.

Door aandacht te geven aan de gezamenlijke houding en het gedrag, creëren we een cultuur waarin medewerkers doelgerichte samenwerkers worden, die het leuk vinden om continue te verbeteren.

Lees hier meer over Enterprise Excellence, de basis voor continu verbeteren.

Wat levert een workshop Enterprise Excellence op?

Deze introductieworkshop is bedoeld voor bewustwording, vooral krachtig als luchtige kennismaking en teambuilder.

Het levert enthousiaste medewerkers op die

  • de mogelijkheden voor hun eigen situatie zien;
  • inzien hoe belangrijk aandacht voor de mens is in een verbeterproces;
  • vertrouwen hebben in de aanpak.

Voor wie is de workshop geschikt?

Nog invullen

Hoe gaat een workshop Enterprise Excellence in zijn werk?

De introductieworkshop Enterprise Excellence is een zéér enthousiasmerende kennismaking van 1 dag, voor 10 – 14 deelnemers. De workshop bestaat uit 3 elementen:

  • Uitleg: Wat is Enterprise Excellence & achtergrond. De verschillen en overeenkomsten van verschillende verbeter filosofieën komen aan bod.
  • Ervaren: Simulatiespel ‘Stickle brick’. Tijdens het spel is er zowel aandacht voor verbetertools als voor stimulerend en/of belemmerend gedrag. Geen rollenspel, wél herkenning en verbazing en vooral veel plezier.
  • Toepassing: Vertaling naar de praktijk van deelnemers

In de workshop stellen we een krachtige houding van het management voor, als het gaat om de koers (‘Wat’ willen we bereiken en ‘Waarom’) en een faciliterende houding naar de medewerkers die invullen ‘Hoe’ we dat gaan doen.

Wie verzorgt de training?

De workshop Enterprise Excellence verzorgt Cornell van den Brink van LeanSupport, een ervaren leantrainer en -consultant die medewerkers weet te motiveren in beweging kan krijgen. Dat komt mede door zijn persoonlijke benadering en betrokkenheid, maar ook omdat hij al snel betere resultaten laat zien.

U kunt nader met hem kennismaken via zijn blogs, bijvoorbeeld de blog waarin hij beschrijft hoe hij een betere verbeterexpert geworden is.

Wat houdt onze garantie precies in?

We hebben een aanpak ontwikkeld die in iedere situatie werkt. Daarom garanderen we dat uw werkprocessen verbeteren en dat dit ook standhoudt. We zijn overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen en geven daarom een duidelijke garantie: als u geen positieve gevolgen ervaart, kost de workshop u helemaal niets. U krijgt de kosten van de training dan teruggestort op uw bankrekening.

Nodig LeanSupport uit voor een vrijblijvend adviesgesprek als u meer over de workshop Enterprise Excellence wilt weten.

Voor de workshop Enterprise Excellence geldt